Högstadiet

En anonym blogg om unga tankar om allt och inget. Från jobbigt till underbart, från sex till vänskap, från övervikt till undervikt, från självförtroende till en liten lort. Kort sagt, högstadiet. Trevlig läsning, kram.

En början

Publicerad 2013-07-15 23:24:00 i Allmänt

 Jaha och vad det här då?
Jo det här är en blogg driven av fem personer som nu i höst ska börja i nian, det vill säga det sista hemska underbara slutet av hägstadiet. Idén kom när dem tillsammans kom på att dem delade ungefär samma tankar (fast ändå inte) om högstadiet/tonåren/allt annat skit här i livet. 
 
Dem vill göra en blogg som andra kan känna igen sig i, som folk kan läsa i samtycke och med glädje. En blogg som tar upp saker som folk pratar om men inte riktigt tar tag i. Dem kommer visserigen bara skriva, men det som skrivs hoppas dem kan nå ut till folk som behöver känna sig mindre ensamma men också för att få folk att förstå.
 
Bloggen är till för alla, vare sig du är lärare, tonåring, förälder, syskon, kusin, skolsyster, frisk, sjuk, dum, snäll, stor eller liten och mycket därtill. 
 
Dem tror starkt på det här och med drivkraft kan dem nog få med sig några på vägen. 
 

Trevlig läsning, kram. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: M

Publicerad 2013-07-18 19:38:27

Låter som ett intressant projekt! Ett tips bara. Är ni osäkra på "de" och "dem", så skriv alltid "de" istället för "dem". Det blir lättare för alla som kommer att läsa era berättelser - och jag hoppas att vi blir många!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela